Professionel og dygtig udbyder af totalentreprise

Vi har erfaringen og kompetencerne til at lede en totalentreprise og byggeprojekt. 

Skal du have udført badeværelse-renovering?

Skal I renovere eller have et helt nyt badeværelse? Uanset hvilket valg I står overfor, kan Banio vejlede jer, så jeres drømmebadeværelse bliver til virkelighed. Banio værner om det gode håndværk, og I kan være trygge ved vores dygtige og uddannede murere, tømrere og VVS’ere da. Det er vigtigt for os, at der er kommunikation og tillid igennem hele totalentreprisen.

Sammen med jer konkretiserer vi jeres ønsker og behov, så I kan få en samlet pris for hele projektet. Banio står for designforslag, levering af materialer og badeværelsesmøbler, renovering og udbedring af kloak rør og vandrør m.m. samt den endelige montering af badeværelset.

Totalentreprise fra A-Z

 Den rette vejledning er afgørende, og derfor vil Banio sammen med jer bl.a. gennemgå følgende:

  • Loftet i badeværelset: ønsker I spots, gipslofter, trælofter eller noget helt fjerde?
  • Gulv- og vægbelægningen: Hos Banio har vi et kæmpe udvalg af italienske kvalitetsfliser – Vi drøfter farvekombinationer, størrelse og look – og I har mange muligheder: Mosaik, fliser, klinker, murede vægge eller en kombination af forskellige materialer
  • Badeværelsesmøbler og tilbehør: Et vigtigt element i badeværelset er funktionaliteten. Hvor skal I have et skab stående? Hvor stor kan håndvasken være? Og hvilken børste og spejl fuldender værket?

Nye gulve og vægge til resten af huset

Fliser er ikke kun til badeværelse og bryggers. Flere og flere bruger fliser som dekorativ vægbeklædning eller som alternativ til gulvmaterialer. Vil I have nye gulve eller vægge i jeres bolig, så kan Banio hjælpe med hele processen.

Kontakt os allerede i dag, eller book et gratis rådgivningsmøde.

Skriv til os
close slider