Et naturligt look
med sten fliser

Flot steneffekt der bidrager til en følelse af naturen og jordnærhed

En balance mellem elegance og natur 

Stenfliser udtrykker skønheden ved at bo i omgivelser, der fremmer et forhold til miljøet, hvor dialogen mellem indendørs og udendørs altid er åben. Steneffekten bidrager til en følelse af jordnærhed hvor man er i kontakt med naturen samtidig med at være i harmoni med den moderne verden. Dets karakteristiske
udseende reflekterer en dybde af autentisk værdi med dets stribede og plettede element der ophøjer skønhedskvotienten af looket.

Harmoni og jordnærhed

Stenfliser udtrykker skønheden ved at bo i omgivelser, der fremmer et forhold til miljøet, hvor dialogen mellem indendørs og udendørs altid er åben. Steneffekten bidrager til en følelse af jordnærhed hvor man er i kontakt med naturen samtidig med at være i harmoni med den moderne verden. Dets karakteristiske udseende reflekterer en dybde af autentisk værdi med dets stribede og plettede element der ophøjer skønhedskvotienten af looket.

Kombiner naturen i dit hjem.

Hos Banio råder vi over en variation af farver og kombinationer af sten fliser som kan anvendes til præcis det design der ønskes. Se vores galleri og lad dig inspirere eller kom forbi vores showroom hvor vi sørger for at vejlede dig til mindste detalje hvis det ønskes.

Vælg en af vores fliser

Metro

Metro

Klik her for at læse mere om vores metro fliser

Håndlavede

Håndlavede

Klik her for at læse mere om vores håndlavede produkt

Bordplader

Bordplader

Klik her for at læse mere om vores bordplade produkt

Skriv til os
close slider