En kontrast til den nordiske stil

Et hav af muligheder på brugen af unikke håndlavede fliser

Unikt, personligt, ekstravagant

Håndlavede fliser er en afspejlning af fortidens, nutidens og fremtidens personlige udtryk af et individs personlighed. De står kontrast til den skandinaviske stil med sit ekstravagante look der nemt går hånd i hånd med vintage trenden. Hver enkelt flise er unik og har sit eget DNA grundet håndarbejdet som gør at flisernes form og struktur er varierende. Individets identitet kommer til udtryk og gør derfor et hjem meget personligt. Sammenspillet mellem håndlavede fliser og fuge-valg bidrager yderligere til former og finpudser det indtryk eller den personlighed der ønskes at tilføre et rum.

Farver og former tilpasset din person og hjem

Hos Banio imødekommer vi bedst muligt efterspørgel og de behov der medfølger. Derfor tilbyder vi både de håndlavede fliser i pastel farver som har samme varme som vi foretrækker det i Danmark og det mere traditionelle look i form af farvevariation, mønster og form.

Da der findes et hav af muligheder på brugen af håndlavede fliser anbefaler vi en tur forbi vores showroom. Her vil vi, hos Banio, sørge for at man både bliver klogere på de håndlavede fliser samtidig med at give et fuldkomment visuelt billede af de forskellige flisers benyttelse. 

Et enestående og populært valg

Hos Banio råder vi over en variation af farver og kombinationer af sten fliser som kan anvendes til præcis det design der ønskes.

Bliv yderligere inspireret af vores galleri, men tøv ikke med at kontakte os for spørgsmål.

Vælg en af vores fliser

Metro

Metro

Klik her for at læse mere om vores metro fliser

Håndlavede

Håndlavede

Klik her for at læse mere om vores håndlavede produkt

Bordplader

Bordplader

Klik her for at læse mere om vores bordplade produkt

Skriv til os
close slider