Stilsikre, unikke og
lækre betonfliser

Lad os hjælpe dig med at finde de betonfliser, der passer bedst til netop dine ønsker.

Minimalistisk, råt og trendy

Det populære beton look er i stigende grad blevet en central trend for mange af de designs og looks vi ser i Danmark og Europa. Beton bidrager til et minimalistisk såvel som industrielt og skandinavisk design hvor sammenspillet af materialet og inventar spiller den afgørende rolle for looket. Det gør det derfor nemt at kombinere eksempelvis naturbaserede elementer og inventar såsom trægulv eller træskabe tillooket.

Den har et råt udseende som mange udnytter til både gulv og væg på trods af materialet ikke har samme slidstyrke som fliser.

Italiensk høj kvalitet

I dag ønsker vi lyse stilsikre farver på væggene – og gerne i et råt eller nordisk look. Her er vores beton fliser det perfekte valg, da det opfylder begge dele. Fliserne er baseret på italiensk stil og fåes i naturens smukkeste varianter. Betonfliserne fås både til væg eller gulv. 

Beton fliserne har et udtryk af eksklusivitet, minimalisme og industri – og er dermed udarbejdet i lækker kvalitets keramik.

Fliserne kan skæres direkte efter dit ønske – i både små og store størrelser, skræddersyet præcis efter dine ønsker.

Kompromisløst design

Hos Banio tilbyder vi derfor fliser i beton look og vi udbyder en variation af farver som rammer både de varme og kolde toner såvel som det traditionelle look. På den måde kan man være sikker på at få præcis det design og look man ønsker uden at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed. Er man usikker på hvordan kombinationen af beton fliser vil se ud så hjælper vi ikke bare med at finde de rigtige fliser, vi sørger også for at visualisere det for jer så i er med hele vejen.

Vælg en af vores fliser

Metro

Metro

Klik her for at læse mere om vores metro fliser

Håndlavede

Håndlavede

Klik her for at læse mere om vores håndlavede produkt

Bordplader

Bordplader

Klik her for at læse mere om vores bordplade produkt

Skriv til os
close slider