Book gratis rådgivning

Du er altid velkommen til at kigge uanmeldt forbi vores showroom, med eller uden booking.

Bestil tid til et gratis rådgivningsmøde – med eller uden booking

Drømmer du om et nyt romersk bad med separat dampstue – eller blot om et mindre ansigtsløft til det udtjente badeværelse, så bør du rådføre dig med erfarne fagfolk. Vi står klar til at tage i mod dig og dele ud af vores mangeårige viden og erfaringer, så dine badeværelsesdrømme bliver opfyldt.

Brug vores bookingsystem til at reserve tid til dit besøg hos os. På den måde har vi god tid til at tale om dine ønsker, vejlede dig og gennemgå potentielle løsninger.

Få konkretiseret dine ønsker

Du har sikkert allerede gjort dig tanker om dit projekt, og hvad du ønsker. Men måske er du i tvivl om valg af materialer, fliser, dimensioner og farver.
Med et besøg hos BANIO’s showroom, vil du får mulighed for at opleve og mærke vores mange forskellige materialer og produkter. Det vil give dig en tydeligere idé om dit nye badeværelse at se de enkelte dele i sammenhæng.

 

Design og funktionalitet

Du bør tidligt i processen tænke over design, sammenhæng og funktionalitet. Hvordan passer de forskellige løsninger ind i boligens øvrige stil? Måske er du klar til at gå nye veje og vælge løsninger, der bryder med de eksisterende rammer?
Vi kommer med forslag til skitser og materialer baseret på dine præferencer. Og du får en faglig sparringspartner med stor erfaring og viden om, hvad der fungerer sammen.

Budget og tidshorisont

Du bør naturligvis gøre dig overvejelser om dit budget, og hvornår du ønsker byggeprojektet sat i gang. Det giver et bedre udbytte af vores møde, og du få et klart overblik over, hvad næste skridt i processen bliver.

 

Hvorfor booke et møde?

Det kan tage tid at gennemgå forskellige designs og materialer. Booker du et møde garanterer vi, at der er afsat den nødvendige tid til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige løsninger.

Skriv til os
close slider