Unikke fliser siden 1989

Unikke designløsninger, der bryder med standarderne.

Passioneret og detalje-orienteret specialist

Hos Banio har vi en stor lidenskab for Italiensk design og vi lader os kraftigt inspirere og være innovative ud fra de trends der bevæger sig indenfor interiør og design. Med opstart i 1989 har vi formået at hjælpe utallige mange danskere med at indrette deres hjem og specielt badeværelse med henblik på alt fra flisevalg til generel vejledning om indretning samt renovationsarbejde. Ingen udfordringer har nogensinde været for store til os og vi går ind for at ramme hver detalje så perfekt som muligt. Vi hjælper både private såvel som erhverv.

.

Banio leverer, designer og renoverer

Den bedste renovation er den der rammer præcis den smag man ønsker uden at gå på kompromis med kvalitet og ønsker. Hos Banio forstår vi forholdet mellem kvalitet og pris og vi gør det muligt at visualisere en indretning både for dem med og uden et budget. Udover at være flise- og designspecialister, så tilbyder vi også renovationsarbejde med vores egne håndværkere, så man kan være sikker på at ens hjem er i trygge hænder. Vi udfører vores arbejde fra punkt til prikke, så om man ønsker den fulde pakke til hjemmet eller kun købe fliser, så går man aldrig forgæves hos Banio.

Oplevelsesrigt showroom

I dag er det nemt at finde fliser både i fysiske butikker såvel som online. Specielt har nettet og de sociale medier gjort det nemt at blive inspireret. Det har vi konveteret til en reel oplevelse via vores showroom hvor man får lov til at opleve og mærke de utallige løsninger der findes med alt fra en simpel flise til et større sammenspil af fliser og inventar. Få et indblik i hvem vi er ved at se vores galleri eller kom endelig forbi vores showroom. Vi står klar til at hjælpe dig med at visualisere og realisere dine drømme samtidig med at give dig en oplevelse du altid vil huske.

Fliser og design af badeværelser, du ikke finder andre steder

Vi går ikke op i at fortælle dig om den dyre løsning.
Vi fortæller dig om den rigtige løsning.

Har du nogle spørgsmål ?

Skriv til os, og vi vender tilbage til dig.

Skriv til os
close slider