Om Banio

Banio bygger på vores passion for lækkert italiensk design. Vi har brugt mange kræfter på at udvælge og pleje eksklusive aftaler med de helt rigtige leverandører i Italien. Derfor kan vi også love dig, at du hos os finder unikke designløsninger, der bryder med standarderne.

Det skal være en oplevelse at komme i vores showroom, og vi gør meget ud af at fortælle om vores løsninger. Rådgivning og afklaring er centrale elementer for os. For du kan ikke forcere denne proces, og vi går gerne i dybden med dit projekt, så du er helt tryg i dine valg.

Samtidig er det afgørende for os, at alle kan være med. Vi har priser til alle typer af projekter, og det er ikke vores mål at ende på de dyreste løsninger. Vores personale bruger gerne deres mange års erfaring indenfor fliser til at besvare dine spørgsmål angående fx flisevalg, indretning og design af badeværelser samt alle andre steder, du kan benytte fliser.

Kom ind og mærk og oplev vores showroom eller start med at se billederne herfra.

“Banio er anderledes end andre butikker. Det handler ikke bare om fliser, men om at få en kanon oplevelse“, siger indehaver af Banio, Redouane Bedjaoui. Klik på videoen herunder og lær mere om Banios vision og løsninger.
COVID-19

VI HOLDER ÅBENT SOM NORMALT.
MAN - FRE: 9:30 – 18
LØR: 10:00 – 15:00
SØN: 10:00 – 14:00
VI FØLGER REGERINGENS ANBEFALINGER OG GØR EN STOR INDSATS FOR AT PASSE PÅ.
VI HAR HÅNDSPRIT I VORES SHOWROOM - SOM VI OPFORDRER FOLK TIL AT BENYTTE.