Marmor look fliser

High-end og unikke fliser fra eksklusive brands

Marmor

Marmor er et af naturens mest elegante og charmerende fliser som har vundet stort indpas I danske hjem. Den tilføjer høj æstetisk værdi med dets ekslusive og tidsløse udseende afspejlet i det varierende mønster.

Derfor kan den tilpasses alle typer af hjem og indretninger, kun fantasien kan sætte grænser for den stil du ønsker. Marmor udløser en variation af udtryk, alt fra at løfte et helt rum til at bryde et stilrent design samtidig med at tilføje naturlige elementer. Med dets komplekse mønster og farvevariation tilføjer den livligt spil der sørger for at et rum aldrig bliver statisk i udseende.

Passion for lækkert design

Hos Banio tilbyder vi forskellige keramiske fliser i marmor look til dit hjem uden at du skal være bange for vedligeholdelse eller kvalitet. Om du vil bringe det luksuriøse frem eller balancere natur og elegance så kan vores fliser realisere dit visuelle behov.

Vi råder over en variation af fliser, så om du søger et varmt, koldt eller bare lyst look så kom forbi vores showroom hvor vi altid står klar til at tage imod dig eller lad dig inspirere af vores galleri.

Vælg en af vores fliser

Metro

Metro

Klik her for at læse mere om vores metro fliser

Håndlavede

Håndlavede

Klik her for at læse mere om vores håndlavede produkt

Bordplader

Bordplader

Klik her for at læse mere om vores bordplade produkt

Skriv til os
close slider