Marmor mosaik

Marmor-mosaik er en mere luksuriøs mosaikflise, som kan anvendes på gulv og væg, både i badeværelset og andre rum. Marmor er et naturmateriale, derfor er der ingen to fliser der nogensinde vil være ens. Farve, mønster og teksturvariation er en af ​​dets mest tiltalende egenskaber, og ved at bruge det i dit badeværelse vil der tilføjes et elegant touch med en overflod af tidløs charme.

Den kendte 5×5 cm mosaik flise står ikke længere alene, der er nemlig kommet et hav af nye mønstre, størrelser, stilarter og materialer at vælge imellem. Dette giver dig muligheden for at skabe et unikt og individuelt badeværelse

Marmor

Marmor har været anvendt som byggemateriale lige siden oldtiden. I dag betragtes marmor stadig som en kulturel indikator for værdi selvom det er er blevet langt mere alment tilgængelig for de fleste. Udover brugen af marmor i arkitektur og kunst, så optræder det også i design og interiør. Sidst men ikke mindst i dekoration af badeværelser og andre rum i boligen.

Marmor er en bjergart, der er dannet af kalksten. Afhængigt af sammensætningen af mineraler kan den fås i forskellige farver fra sort, grøn, hvid, blålig og lyserød. Marmor har en glat overflade, men ikke så blank som granit.

Anvend marmormosaik med omtanke

Marmormosaik er flot og luksuriøst, der er der ingen tvivl om, men det kan være du skal holde igen med at bruge det i hele brusenichen. Gør du det, så skal du være meget omhyggelig med at tørre fliserne af hver gang du har været i bad. Uanset om du vælger at bruge dem i brusenichen eller andre dele af badeværelset, så er det en god idé at imprægnere fliserne med jævne mellemrum.

Vil du bruge marmormosaik andre steder i din bolig, såsom køkkenet, så skal du være opmærksom på at marmors struktur er porøst og optager let fedtstof og farve, hvis du spilder på den.

  SICIS mosaikfliser i marmor

  Rengøring

  Marmormosaik er ikke så nemt at rengøre som andre mosaikfliser. Det kræver lidt mere opmærksomhed fra dig. Marmor består nemlig af kalk, og det gør at flisen ikke kan tåle syreholdige kalkfjernere, som man normalt vi bruge til badeværelset, da kalkfjerner også vil nedbryde kalken i flisen. Så vær forsigtig når du bruger kalkfjerner på f.eks. brusearmaturet, da det kan dryppe på marmorfliserne.

  Du kan rengøre marmormosaik fliser, ved at vaske dem med sæbespåner og vand, tør dem derefter af med en opvredet klud. Brug evt. skuremiddel hvis der er meget kalk på overfladen.

  Besøg os for mere inspiration

  Har du brug for yderligere tips til valg af mosaik i marmor, så kom ind og besøg vores showroom

  COVID-19

  VI HOLDER ÅBENT SOM NORMALT.
  MAN - FRE: 9:30 – 18
  LØR: 10:00 – 15:00
  SØN: 10:00 – 14:00
  VI FØLGER REGERINGENS ANBEFALINGER OG GØR EN STOR INDSATS FOR AT PASSE PÅ.
  VI HAR HÅNDSPRIT I VORES SHOWROOM - SOM VI OPFORDRER FOLK TIL AT BENYTTE.