Projekter

Vi rådgiver dig gennem hele processen

Uanset om du er privatperson eller professionel, har vi ekspertisen til at vejlede dig gennem alle stadier af projektet.

Vi har omfattende erfaring med at skabe stærke rammer for samarbejde med arkitekter, der har brug for professionel service, sparring og feedback – men også for privatpersoner, der har brug for tryghed og gennemsigtighed under hele forløbet

Læs mere på følgende sider

Projektreferencer

Banio har næsten 30 års erfaring med totalentreprise og projektarbejde. Her kan du hente inspiration fra to vidt forskellige entrepriser, Banio har udført.

Billeder fra projektet i villaen i Karlslunde.

Privat villa i Karlslunde – når historie og modernitet går hånd i hånd

Et par kilometer fra København, har Banio opfyldt kravene hos en villaejer med en stærk moderne stil.

De store vinduer, med udsigt over et grønt område, belyser strukturens minimale geometri og forbedrer elegancen af Trust Silver-flisen. Flisens tekstur er inspireret af kvartsit og sten fra Luserna i Italien, som er særligt velegnet til at komplimentere designpotentialet i huset.

Det sømløse gulv er lagt med 60×60 cm. Formatfliser. De passer godt sammen med det matchende 30×30 cm. mosaik, som er brugt på køkkenskranken og de scenografiske vægge. Samlet styrker materialerne de rene linjer i rummene.

Billeder fra projektet på Kokkedal Slot.

Kokkedal Slot

Det smukke Kokkedal Slot fra 1746 ligger i Hørsholm omgivet af indbydende plæner og majestætiske træer. Udsigten til Øresund, den nærliggende golfklub og den korte afstand til Nordsjællands andre seværdigheder gør slottet til et oplagt valg for eksklusive ophold.

I disse vidunderlige omgivelser har Banio været en del af den omfattende renovering Kokkedal Slot har gennemgået. Banio brugte Atlas Concorde gulv- og vægfliser, som har givet en klassisk elegance og et naturligt og lyst strejf til omgivelserne.

Det sømløse gulv er lagt med 60×60 cm. Formatfliser. De passer godt sammen med det matchende 30×30 cm. mosaik, som er brugt på køkkenskranken og de scenografiske vægge. Samlet styrker materialerne de rene linjer i rummene.

Ydersiden og interiøret er dekoreret med flisen STYLE i marmorlooket Bianco Venato (60×60 cm.). Denne serie er brugt i matte og overlappende versioner til gulve, receptionen, korridorer, fællesarealer og badeværelser – vekslende med TRUST Silver-flisen. På badeværelserne dækket flisen AMBITION i farven White Body i størrelsen 30,5×91,5 cm.

Den hvide skygge af White Body Ambition-fliserne er inspireret af tidløse skønhedsstandarder og sætter et karakteristisk præg på badeværelserne. De er dækket af 30,5×91,5 cm. format, som matcher miljøer med en raffineret personlighed.

COVID-19

VI HOLDER ÅBENT SOM NORMALT.
MAN - FRE: 9:30 – 18
LØR: 10:00 – 15:00
SØN: 10:00 – 14:00
VI FØLGER REGERINGENS ANBEFALINGER OG GØR EN STOR INDSATS FOR AT PASSE PÅ.
VI HAR HÅNDSPRIT I VORES SHOWROOM - SOM VI OPFORDRER FOLK TIL AT BENYTTE.