Et badeværelse skal være rent og signalere velvære. Men det må også gerne have et personligt udtryk og afspejle dig og din stil. Og hvordan gør du så det? Jo, der er mange muligheder for, hvordan du kan indrette dit badeværelse. Vi giver dig her nogle gode råd og indretningsideer til dit badeværelse.

Du kan skabe en hjemlig og hyggelig atmosfære på badeværelset ved at dekorere med tilbehør og lækre produkter. Det vil hjælpe dig til en god begyndelse og afslutning på din dag, hvilket du får ved hjælp af personlige genstande og en skøn dekoration.

Dekorering af badeværelset giver det et pift af stil og overskud, og det er uanset, om du står overfor en renovering af badeværelset eller blot vil give dit nuværende badeværelse en lille make-over.

Pynt praktisk

Indretning af badeværelser er præget af funktionelle og praktiske elementer som badeværelsesmøbler, men derfor skal du ikke nedprioritere de små detaljer, som skaber den hyggelige følelse. Kombinér derfor funktionalitet med æstetik ved at bruge smart og flot badeværelsestilbehør. Det kan være toiletspand, toiletbørste, gulvskraber og andet tilbehør, du kan bruge for at sætte dit eget personlige præg. Her skal du tænke på farver, materialer og stilarter, der tilsammen markerer netop din stil.


Gyldent nordisk minimalisme i smukke metaller – fra FROST.

Opbevaring, der pynter

God opbevaring er utrolig vigtigt for at skabe en god atmosfære i dit badeværelse. Du får skabt orden, samtidig med at opbevaringsgenstande dekorerer og dermed bidrager til din personlige indretning.  Organisér dig derfor med smarte løsninger, hvor du kan gemme alt rod væk og skabe en overskuelig stemning. Der er mange muligheder for at opnå dette, og nogle af dem kan være hylder, skabe, kurve, bakker og æsker.


UNU spejl med hylderamme– fra Frost.

Personlighed med dekoration

Tænk over, hvordan du kan skabe personlighed og hygge, når du indretter dit badeværelse. Her er det de små detaljer, der kommer til udtryk. Det kan være alt fra en plakat på væggen, et personligt foto, lysestager, vaser, planter og spejle. Uanset hvad du vælger, så skal det gøre dig glad og skabe en god stemning.

Besøg os for mere inspiration

Har du brug for yderligere tips til indretning af badeværelse, så kom ind og besøg vores showroom, og ellers må du have rigtig god fornøjelse med at indrette dit drømmebadeværelse!

Seneste Banio News

Et lille københavnerbadeværelse – tænk stort i et lille rum

Et lille københavnerbadeværelse – tænk stort i et lille rum

Et “københavnerbadeværelse” er en betegnelse, der bruges om et meget lille badeværelse. Typisk er de at finde i gamle ejendomme i centrum af København. Det kan være, du i dag bor i en lejlighed, hvor der blot er et toilet og intet bad, eller hvor der i denne er...

5 gode tips til at vælge de rigtige fliser til dit badeværelse

5 gode tips til at vælge de rigtige fliser til dit badeværelse

Få professionel rådgivning Forbered dig inden du beslutter dig for, hvilke fliser du skal vælge. Det kan være en god ide at lade en indretningsarkitekt eller flisekyndig fagmand se dit badeværelse, eventuelt blot ved at sende ham billeder af dit badeværelse. Han kan...

Badekarret er på vej tilbage til danskernes hjem!

Badekarret er på vej tilbage til danskernes hjem!

Det er ikke så ofte man støder på badekarret i danske hjem. Siden oliekrisen i 70’erne blev badekarret erstattet af brusenichen, både for at spare vand og el. Krisen er nu for længst slut og vores hverdag er blevet mere travl og stresset. Så det korte bad under...

COVID-19

VI HOLDER ÅBENT SOM NORMALT.
MAN - FRE: 9:30 – 18
LØR: 10:00 – 15:00
SØN: 10:00 – 14:00
VI FØLGER REGERINGENS ANBEFALINGER OG GØR EN STOR INDSATS FOR AT PASSE PÅ.
VI HAR HÅNDSPRIT I VORES SHOWROOM - SOM VI OPFORDRER FOLK TIL AT BENYTTE.