Zaro

– personlig stil – integrerede greb & eksklusive materialer

De grebsløse fronter og det eksklusive materialevalg taler et enkelt og stringent designsprog og formidler fornemmelsen af eksklusivitet. Sammen med de mange tilpasningsmuligheder giver det dig muligheden for at skræddersy et unikt, individuelt udtryk.

Dansani Zaro er eksklusiv, elegant og rå med unikke integrerede greb og overflader i en helt særlig gummilak, mat lak eller ægte træfinér.

Beskrivelse

  • Solid surface vaske og bordplader: består af et stærkt kompositmateriale med en tæt og rengøringsvenlig overflade. For at understøtte det tynde design skal der til solid surface vaske og bordplader vælges særskilte skabe, der er udstyret med ekstra forstærkning – forstærkningen er udført i lakeret kraftigt stålprofil.
  • Porcelænsvaske: består af ægte sanitetsporcelæn, som er et stærkt keramisk materiale med glasur.
  • Helstøbte marmorvaske: er fremstillet af mineralpulver, polyester og bindemidler. Vaskene støbes i lukkede forme og overfladebehandles med en klar gelcoat.
  • Glasvaske: vaskene er hvidlakerede på bagsiden og fremstillet i en særlig krystalklar glas, der er mere farveneutral end almindelig floatglas på grund af mindre indhold af jernoxid.
  • Skabe: 16 mm fineret MDF-plade med trækantlister, lakeret med fugt­bestandig tokomponent-lak, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade. Sort, grå og hvid er lakeret med fugtbestandig tokomponent-polyuretanlak. Bagplader er alufarvede uanset dekor. Hvide skabe leveres dog med hvid bagplade.
  • Låger og fronter: 22 mm overfineret MDF-plade med massive trækantlister, lakeret med fugtbestandig tokomponent-lak. Sort, grå og hvid er lakeret med fugtbestandig tokomponent polyuretanlak, og alle fronter leveres med integreret gribekant.
  • Tilvalgsmuligheder: indbygget LED-belysning indvendigt i skabe, vasketøjsposer og træbakker.

 

Priseksempel

– Vaskeskab i sort gummi med hvid porcelæns vask, spejlskab i sort gummi, højskabe i sort gummi – som på billede

Vaskeskab 120 cm kr. 10.300,-
Vask 120 cm   kr. 4.870,-
Spejlskab 120 cm kr. 8.290,-
2 x lamper Ø8 cm kr. 1.010,-
2 x højskabe 35 cm kr. 8.970,-
I alt  kr. 33.440,-