Special Collection

– folierede overflader for perfekt farvematch og ekstra fugtbeskyttelse

Dansani Special Collection er dansk design i holdbar kvalitet og slidstærke materialer. Serien tager udgangspunkt i enkelthed, funktionalitet, holdbarhed og det smukke og praktiske, integrerede greb, der er kendetegnende for Dansani Special Collection serien.

Alle skabe og fronter er produceret i foliebelagt MDF, der giver møblerne optimal beskyttelse mod vand og fugt.

Beskrivelse

 • Solid surface vaske og bordplader: består af et stærkt kompositmateriale med en tæt og rengøringsvenlig overflade. For at understøtte det tynde design skal der til solid surface vaske og bordplader vælges særskilte skabe, der er udstyret med ekstra forstærkning – forstærkningen er udført i lakeret kraftigt stålprofil.
 • Porcelænsvaske: består af ægte sanitetsporcelæn, som er et stærkt keramisk materiale med glasur.
 • Skabe: 16 mm MDF-træfiberplade belagt med folie. Som standard leveres 5 mm glashylder med polerede kanter (ikke til vaskeskabene). Hylder, bund og bagplade er alufarvede. Hvide skabe leveres dog med hvid bagplade.
 • Låger og fronter: 22 mm MDF-træfiberplader belagt med folie. Alle låger er monteret med klipshængsler i metal, der kan justeres i 3 retninger. Lågerne er forsynet med eksklusive dæmpere, som sikrer, at lågerne lukker blødt og lydløst.
 • Skuffer: har metalgavle med integreret skuffetræk. De er med fuldt udtræk, selvindtræk og dæmpning, der sørger for, at skufferne lukker blødt og lydløst. Øverste skuffe er med udskæring til rørføringen. Skufferne er fuldt ud justerbare.
 • Tilvalgsmuligheder: LED-lysskinne mellem vask og skab, LEDbelysning i skuffer, elstik, gummimåtter i skuffer samt træbakker.

  Priseksempel

  – Vaskeskab i hvid mat med hvid komposit vask, spejl med baggrundsbelysning – som på billede

  Vaskeskab 120 cm kr. 8.545,-
  Vask 120 cm  kr. 5.980,-
  Spejl Ø90 cm kr. 3.275,-
  I alt  kr. 17.800,-