Luna

– utallige muligheder for dit personlige badeværelse – uanset størrelse og form

Grundfilosofien bag Dansani Luna er et komplet modulært møbelsystem med uendelige kombinationsmuligheder. Det omfattende udvalg af vaske, spejle, skabe og tilbehør giver dig friheden til at lege med din stil og indretningen af badeværelset.

Dansani Luna kan det hele og serien er med et utal af varianter og kombinationsmuligheder – også efter individuelle mål.

Beskrivelse

  • Solid surface vaske og bordplader: består af et stærkt kompositmateriale med en tæt og rengøringsvenlig overflade. For at understøtte det tynde design skal der til solid surface vaske og bordplader vælges særskilte skabe, der er udstyret med ekstra forstærkning – forstærkningen er udført i lakeret kraftigt stålprofil. NB. Det tynde design af vaskene kræver at vask og bordplade er understøttet af skabe i den fulde bredde.
  • Porcelænsvaske: består af ægte sanitetsporcelæn, som er et stærkt keramisk materiale med glasur.
  • Helstøbte marmorvaske: er fremstillet af mineralpulver, polyester og bindemidler. Vaskene støbes i lukkede forme og overfladebehandles med en klar gelcoat.
  • Glasvaske: vaskene er hvidlakerede på bagsiden og fremstillet i en særlig krystalklar glas, der er mere farveneutral end almindelig floatglas på grund af mindre indhold af jernoxid.
  • Skabe: 16 mm glat, melaminbelagt spånplade med ABS-kanter. Bagplader er alu­farvede uanset dekor. Hvide skabe leveres dog med hvid bagplade.
  • Låger og fronter: 18 mm mdf-træfiberplader belagt med folie.
    Rammefronter: 16 + 3 mm MDF-træfiberplader belagt med folie.
  • Tilvalgsmuligheder: LED-lysskinne mellem vask og skab, LED-belysning i skuffer, el-stik, gummimåtter i skuffer, træbakker, greb samt push-open kit.

Priseksempel

 – Vaskeskab i grå mat med hvid komposit vask – som på billede

Vaskeskab 100 cm kr. 6.345,-
Vask 100 cm kr. 5.320,-
I alt  kr. 11.665,-