Calidris

– kompromisløst design og håndværk til alle størrelser af rum

Dansani Calidris badeværelsesmøbler er kompromisløs kvalitet. Det er serien til livsnyderen, der vil forkæle sig selv med de bedste naturmaterialer og indbegrebet af dansk design. 

Grundformen i Calidris er kvadratisk 20x20 cm. Ud fra dette princip udfolder serien sig i en lang række elementer. Designudtrykket er ens i alle møblerne, men de fås i flere forskellige dybder, bredder og højder.

De elegante linjer er videreført i en række enkelt- og dobbeltvaske, som nemt tilpasser sig lige præcis den løsning, du ønsker. Serien rummer også et stort udvalg af ekstra skabe, matchende spejle og forskellige former for belysning, som gør det både nemt og sjovt at indrette dit badeværelse uanset størrelse og opbygning.

Beskrivelse

  • Frame og Canto vaske: porcelænsvaske der består af ægte sanitetsporcelæn, som er et stærkt keramisk materiale med glasur.
  • Shape Solid Surface vaske: består af et stærkt akrylbaseret homogent materiale med en tæt og rengøringsvenlig overflade. For øget styrke af Shape vaske skal der vælges særskilte skabe, der er udstyret med ekstra forstærkning – forstærkningen er udført i lakeret kraftigt stålprofil. NB: Det tynde design af vasken kræver fuld møblering med skabe under det komplette arrangement.
  • Skabe: 15 mm overfineret MDF plade med massive trækantlister, lakeret med fugtbestandig 2-komponent lak, der giver en robust og rengøringsvenlig overflade. Hvid højglans er lakeret med fugtbestandig tokomponent lak. Skabene er samlet på snedkervis med fer og not og leveres færdigsamlede inklusive bagbeklædning og 3-vejs justerbare ophængningsbeslag til ophæng på væg. Særskilte skabe til Shape Solid Surface vaske, bordplader og topplader er udstyret med en ekstra forstærkning, der er placeret fortil i toppen af skabet – forstærkningen er udført i lakeret kraftigt stålprofil.
  • Tilvalgsmuligheder: energibesparende LED belysning i skuffer og indbygget LED belysning indvendigt i skabe. 

 

 

Priseksempel

– Vaskeskab i specialfarve med Shape vask, spejl med lysramme, knagerække og taburet i specialfarve – som på billede

Vaskeskab 120 cm kr. 16.810,-
Vask 120 cm kr. 8.180,-
Spejl 120 cm kr. 7.225,-
Knagerække 20 cm kr. 720,-
Taburet kr. 4.185,-
I alt  kr. 37.120,-