Banio News

Banio News

Skrevet af Redouane Bedjaoui
11. oktober 2018

Et lille københavnerbadeværelse – tænk stort i et lille rum

Et “københavnerbadeværelse” er en betegnelse, der bruges om et meget lille badeværelse. Typisk er de at finde i gamle ejendomme i centrum af København. Det kan være, du i dag bor i en lejlighed, hvor der blot er et toilet og intet bad, eller hvor der i denne er skråvægge og skæve gulve. Fælles for københavnerbadeværelser er, at de alle er unikke. Spørgsmålet er, hvordan man kan indrette sådan et rum, uden at man føler sig klemt?

Læs mere

Skrevet af Redouane Bedjaoui
26. september 2018

5 gode tips til at vælge de rigtige fliser til dit badeværelse

Forbered dig inden du beslutter dig for, hvilke fliser du skal vælge. Det kan være en god ide at lade en indretningsarkitekt eller flisekyndig fagmand se dit badeværelse, eventuelt blot ved at sende ham billeder af dit badeværelse. Han kan ofte se de muligheder du slet ikke havde skænket en tanke.

Læs mere

Badekaret er på vej tilbage i danskernes hjem

Skrevet af Redouane Bedjaoui
11. september 2018

Badekarret er på vej tilbage til danskernes hjem!

Det er ikke så ofte man støder på badekarret i danske hjem. Siden oliekrisen i 70’erne blev badekarret erstattet af brusenichen, både for at spare vand og el. Krisen er nu for længst slut og vores hverdag er blevet mere travl og stresset. Så det korte bad under brusenichen har været danskernes foretrukne metode at rengøre sig på. Men er det nu en god idé?

Læs mere

Banio

Skrevet af Redouane Bedjaoui
16. april 2018

Lancering af ny hjemmeside

Vi har haft travlt hos Banio de sidste måneder; vi flyttede til nye lokaler i februar hvor vi har fået skabt et fantastisk flot showroom hvor du kan se et udpluk af vores mange produkter, vi har produceret et professionelt Banio video og nu er vi endelige klar med vores nye hjemmeside.

Læs mere

Banio

Skrevet af Redouane Bedjaoui
12. marts 2018

Se den nye Banio video

Vi er stolte af at præsentere vores nye Banio video. Via denne kan du få et smugkig i vores nye showroom og høre om hvordan vi kan hjælpe dig når du gør dig tanker om at renovere dit badeværelse, eller måske få et helt nyt.

Læs mere

Banio

Skrevet af Redouane Bedjaoui
12. februar 2018

Nyt showroom åbner

Efter over 20 år med showroom i Valby, åbner vi i dag dørene op til et helt nyt og lækkert showroom på over 1.000 kvadratmeter i Albertslund.

Læs mere

Tilmeld dig Banio News

* Kræves udfyldt

Seneste Banio News

Kontakt os